OSALLISTUJALLE

Hakuohjeet vuoden 2018 konfliktinratkaisusimulaatioon

Hakulomake vuoden 2018 konfliktinratkaisusimulaatioon aukeaa tällä sivulla maanantaina 27.8. ja on auki lauantaihin 8.9. asti. Hakea voivat kaikki järjestävien järjestöen jäsenet ja jokaiselle järjestölle taataan paikka vähintään kolmelle osallistujalle. Muita rajaavia hakukriteereitä ei ole, mutta viime vuoden hakemusten kovan tason perusteella voidaan todeta, että hakemukseen kannattaa todella panostaa. Edellytämme hakijalta motivaatioa ja halua oppia uutta, turvallisuuspoliittista perehtyneisyyttä sekä skiinnostusta arktisen alueen kysymyksiin. Osallistujien valitaan osallistuva järjestävät saavat luettavakseen anonyymit hakemukset varmistuaksemme siitä, että valinnassa ratkaisee todellakin vain hakemuksen sisältö ja laatu.

Korvaamme osallistujille matkakuluja halvimma kulkuvälineen mukaan yli 20€ ylittävistä summista 40% aina 100€ asti. Harkinnan mukaan poikkeukset ovat mahdollisia.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan haun tuloksista ja valituilta pyydetään myöhemmin erillisellä lomakkeella tarviuttavat tiedot sotilasalueelle saapumiseen.

HAE TÄSTÄ

 

Ilmoittautuminen Konflikti 2018: Arktinen alue -seminaaripäivään

Vuoden 2018 konfliktinratkaisusimulaation järjestäjät kutsuvat kaikki kiinnostuneet alueen turvallisuuspoliittisia kysymyksiä tastoittavaan avoimeen seminaaripäivään Maanpuolustuskorkeakoulun pääauditorioon 29.9. klo 9.00.

Mikäli tie itse simulaatioon ei tällä kertaa auennut tai olet muuten vain kiinnostunut kuulemaan eri tieteenalojen arktisen alueen kysymyksiin erikoistuneiden asiantuntijoiden luentoja, olet erittäin tervetullut mukaan seminaaripäivään!

Avoimeen seminaaripäivään on sitova ennakkoilmoittautuminen erillisellä lomakkeella, joka julkaistaan viikolla 37.

 

Muuta

Simulaatioviikonlopun tarkempi aikataulu julkaistaan täällä lähempänä tapahtumaa. Lauantaina 29.9. järjestetään seminaaripäivä simulaation osallistujille sekä seminaariin ilmoittautuneille. Seminaarissa kuullaan alustusluentoja asiantuntijoilta ja orientoidutaan seuraavan päivän simulaatioon.

Sunnuntaina 30.9. pelataa itse simulaatio, johon osallistuu siihen valitut opiskelijat.

Opiskelijat voivat saada simulaatiosta opintopisteitä omasta yliopistostaan. Tarkemmat ohjeet opintopisteiden saamiseksi julkaistaan yliopistoittain myöhemmin.

 

SÄÄNNÖT

  • Simulaatioon voivat osallistua vain avoimen haun kautta valitut, mukana olevien järjestöjen jäsenet.

  • Hakuaika on sitova (27.8.-8.9.2018)

  • Mukaan valittujen osallistuminen on sitova.

  • Tapahtuman kieli on suomi.

  • Simulaatioon saattaa osallistua ulkopuolisia tarkkailijoita, esimerkiksi tutkijoita.

  • Tapahtuman aikana otettua kuva- ja videomateriaalia julkaistaan simulaation kanavissa.

HAE TÄSTÄ